Våre trugeturer

2-3 timers trugetur med guide i vakre Sjodalen

Bli med på en kort trugetur i lett terreng. Denne turen passer for personer med liten erfaring og for de som aldri har prøvd truger. Det er også perfekt for familier med barn fra 8 år og eldre.

Før start samles vi samles ved resepsjonen for tilpassing av truger og staver, og øver oss litt på bruken av truger før vi vandrer avgårde inn i skogen.

Vår guide vil lede deg gjennom lettgått og småkupert terreng. Vi stopper flere ganger under turen for å ta bilder og gir deg informasjon om det du ser rundt deg. Vi tar gjerne en liten avstikker dersom noen spennende spor dukker opp. Vi stopper også for en lengre pause i nordlyslavvoen vår, hvor vi serverer lefse og varm drikke for å varme oss opp.

Ettersom været kan skifte raskt i fjellet må alle deltakere ha med seg varme klær - en vindtett jakke, bukser, lue, votter/hansker og vinterstøvler på turen. Klær og støvler er ikke inkludert i prisen.

Inkludert: Truger, staver, varm drikke og lefse, guide.
Varighet:
2-3 timer                                                                                                                           
Antall deltakere: 2-15
Minimumsalder: 8 år
Vanskelighetsnivå: Enkel                                                                                                       
Passer for: F
amilie / Alle

Pris voksen: NOK 595,-

Pris barn under 16 år: NOK 495,-

 

Bestill trugetur

4-5 timers trugetur med guide

Dette er en tur for de som ønsker en litt mer krevende tur. Vi vil derfor ikke anbefale den for småbarnsfamilier med mindre barna er vant til å gå lange turer i kaldt vær.

Før start samles vi samles ved resepsjonen for tilpassing av truger og staver, og øver oss litt på bruken av truger før vi vandrer avgårde inn i skogen.

Vi går fra tunet og krysser Sjoa før turen starter oppover fjellet. På vei opp mot Sjugurdsjøen tar vi en liten pause og en sjokoladebit. Her begynner utsikten mot Jotunheimen å åpne seg med Nautgarstind og Hindnubbene i front.

Etter Sjugurdsjøen fortsetter vi sørvestover langs fjellsiden mot Tjønnosen. Om været tillater det legger vi ruten opp til Stuttgongskampen og nyter en herlig 360 graders utsikt som omfatter store deler av Jotunheimen, Sjodalen og forbi Blåhø langt i nord.

Vi gjør oppmerksom på at været kan gjøre at sporvalget kan variere. Ved mye vind, sno eller dårlig sikt kan guiden velge å forkorte turen dersom det anses nødvendig i forhold til sikkerheten for deltagerne.

Inkludert: Truger, staver, varm drikke ,lefse, sjokolade, guide
Pris:
895 NOK per person
Varighet: ca. 4 timer/5 timer
Antall deltakere: 2-15
Vanskelighetsgrad: Middels